Sunday, February 27, 2011

IM NUMBER FOUR...

HARINI cuti...x kojer...day off...daripada dok bosan2 kat umah...aku pun gerak lah ke alamanda bersama memon...ktorang nak pi tgk wayang..citer IM NUMBER FOUR beb...hehehe..kalo dh berdua je pi sane msti lah hambar skit kan..so,kalo dh x de kejer ktorang pun pi lah bergambar..kat facebook dh x de gmbr bru kan...asyik gmbr yg dh berzaman2 je letak...x syok jugak org tgk...lepas pi beli tiket wayang...ktorang pi lah kat garden alamanda yg macam2 cantik skit tu...kat situ lah ktorang berpozing2 seperti contestant american next top model...hahaha...balik umah aku lah yg mengedit2 nye...korang usha2 lah gambar nye...x cantik mane pun...kalo cantik pun msti gambar aku je..hahahaha..tgk lah model nye kan...ceeewwaaahhh...pas pi tgk wayang,ktorang cntct fal if die nk follow pi karoke...hahah..msti korang pelik kan,semalam karoke,harini karoke..gile betol...sore aku ni pun dh macam RAMLI SARIP dah ni...sore fal dh mcm SITI MUSLIHA...sore memey dh macam DOREMON...hahahahaha..tpi x pe...ktorang suke nyanyi ni..yelah,sore ktorang ni market...x ley kuar kat radio or TV...takot nnt lak speaker or TV rumah korang tu meletop...hahaha...pas karok..fal ajak pi tesco..usha2 kat sane..tesco tu baru je bukak...ktorang pun pi lah...ramai gile org...nk jalan pun sampai dh berlaga2 bontot...sian memon..hahaha....tension kan korang dengar...pas dh jln2 situ ktorang pun balik...best lah jugak arini..x de lah bosan je kan...hehehe...

ni lah gambar2 pozing maut yg telah di edit oleh aku...
otw ke putrajaya ni bebeh...*muka nk poyo*
ni setelah menjejak kan kaki ke pintu masok alamanda...
ni kat garden yg aku ckp tu...
sian kat ktorang...x de sape nk tolong tangkap kan gmbr ktorang..so,tangkap sndiri je lah...hahaha
ni otw ke pangung wayang...
dh beli popcorn n air..skung just tgu time nk masok je...
aku with bf num 10 aku...hensem kan...comel je die buat muke...hahaha
ini dalam pagung wayang....crite belom start pop corn dh habis dh...hahahaha
ni kat tempat karoke..

2 comments:

  1. alahhh... rindunye nak pi alamanda =(

    ReplyDelete
  2. hahaha....nnt balik sini kite pi alamanda yer kak...

    ReplyDelete